Lite spel och massa kärlek...

...så kan man sammanfatta mitt liv. Har alltid undrat ifall "Tur i kärlek - otur i spel" klyschan verkligen stämmer (som klyschor gör...väl??) för att om det är så så har jag världens samlade goda tur i kärlek. Ärligt talat tror jag klyschan borde ändras till "dum i spel - inte lika dum i kärlek", för det är precis så jag känner mig, DUM när det gäller spel. Oavsett vilket. Om nån skulle göra ett test skulle de se att min inlärningskurva för ett spel säkert är lika stor som för en jämngammal terrier med samma spel. Eller tryffelgris.

Ärligt talat tror jag att "tur i kärlek - otur i spel" måste ha myntats av en snubbe på medeltiden som hade massor med nördkompisar som inte gjorde annat än vann över honom. Då utvecklade han ett retoriskt vapen: "visst ni kanske är skitduktiga på att skjuta pil på fattiga, men jag är en jävel med the ladies..." Nördkompisarna, som tränat så länge på att skjuta pilar på fattiga, kunde inte annat än hålla med. De hade ju ninte haft tid till annat.

Det är just det här som jag tror är pudelns kärna. Att man kan lägga ner så mycket tid på spel att man inte har tid till att göra annat kul. Som att skaffa tjej/kille. Kan man spela spel och balansera ett förhållande så betyder det bara att du är en supernörd men även en JÄVEL på kärlek. Hatten av för oss.

Nationalekonomi

I Nörd och Lust-redaktionens enda kvinnliga medlem har vansinnigt ont i fötterna, men utlovar många spännande spelrecensioner i kommande program! Bland annat har vi börjat spela rollspelet "Hunter - the Vigil" till World of Darkness, och under söndagen kommer många brädspel plöjas för att genomgå brutala utvärderingar i måndagens program.

Det här blev ett kort inlägg. Bear with us, den utlovade tragiska historien om superhjälten Hjälmaren kommer så småningom dyka upp här i bloggen.

RSS 2.0