Alla ET's är inte snälla.

Ja, lite kryptiskt kanske? Men, jag kan avslöja för dig redan nu att måndagen den 19:e januari klockan 17.03 så kommer I Nörd och lust vara tillbaka i etern för att leverera det bästa av nördkuriosa till dig som lyssnar! Och inte nog med det, vi kommer att prata om de hemskaste av hemskheter, nördarnas nemesis, det de fakto häftigaste i nördkulturens fantasivärld: Aliens (eller sk. utomjordingar i folkmun).
Wikipediaguden har följande att säga:
"Med begreppet utomjording menas en utomjordisk livsform.
Ännu är jorden den enda himlakropp som människan vet att det finns liv på. Det finns dock många, även forskare, som hävdar att det finns liv på andra platser i universum, eftersom sannolikheten för de omständigheter som liv kräver är hög nog. Det är sannolikt att det finns mikroskopiskt liv på Mars och under isen på Jupiters måne Europa. det som krävs för liv på andra planeter är vatten och en atmosfär"

Är det så att DU har någon fundering eller kanske rent utav en konkret fråga om dessa konstiga varelser, tveka inte att höra av dig så skall I nörd och Lusts experter besvara DIN fråga.

Glöm tillsist inte:
www.studentradion.com - för att lyssna online (på oss eller något annat av Studentradions asbra program!)
[email protected] - för kontakt (dock platonisk sådan, annars rekomender vi spraydate.se)

Live long and prosper!

Live long and prosper

Vår älskade vår!

I nörd och lust har tinat upp ur sin vinterdvala med magarna fyllda av julkorv och D20:or.

Vi hann knappt sätta foten innan för tröskeln på radion innan en hel drös med spännande brädspel och rollspel rasade in. Det kommer inte dröja länge innan vi har satt tänderna i dessa och levereat ut program efter program med knivskarpa recensioner!

Vi håller även tummarna för att få ackreditering till J-konventet Uppcon som hålls i helgen. Om de törs släppa in oss med vår inspelningsutrustning i högsta hugg så kan ni som lyssnare förvänta er ett fullspäckat temaprogram med fullständig täckning av hela evenemanget!

Undertecknad har under de senaste timmarna besökt videobloggen www.boardgameswithscott.com. Den kan jag varmt rekommendera. Den hålls igång av en mycket driven man med yvigt skägg och glatt humör som i varje inlägg diskuterar ett nytt brädspel.
     Varje video är ungefär 30 minuter lång och innehåller en utförlig beskrivning av spelet samt en kort recension. Bloggen syftar till att man ska kunna bestämma sig för om spelet är värt att köpa eller ej.
     Den här sidan är perfekt om man gått och sneglat på ett bräspel ett tag men inte riktigt kunnat bestämma sig. Tack vare att man får reglerna så tydligt beskrivna och får se komponetnerna i spel så får man en riktigt bra bild över spelen.

Ni trogna lyssnare som undrar vart Hjälmaren tagit vägen och hur i helsicke han har kunnat undgå att missa Kalle Ankas jul där i sin viloplats under isen så kan jag försäkra er om att det inte går någon nöd på honom alls. Hjälmaren har under handfast (fenfast?) ledning av gammelgäddan fått finslipa sina färdigheter i Fiskarnas Väg. Han är redo att möta en hel vår av brottsbekämpning och luktade han inte fisk tidigare så gör han det definitivt nu.

RSS 2.0