Walk like a Zombie

Det är dagar som denna som en del av mig önskar att jag bodde kvar i gamla Jönköping, 365Jkpg och en bekant till mig anordnar Zombie-walk genom staden idag...


På facebookgruppen kan man läsa:
"365 saker i samarbete med UNGA RÖSTER presenterar den första Zombie-walken i Jönköping någonsin. Antagligen hade man inte dessa på medeltiden.

Fredagen den 19:e träffas alla som vill bli transformerade till köttätande hjärndöda varelser på hovrättstorget där man blir sminkad av en sminkös - eventuellt fler - och av varandra. Sminket fixar vi.

Ta med er gamla slitna kläder - jag ska också försöka fixa så mycket kläder som jag kan genom olika organisationer. Men det är bra om man har med sig eget.

Redan klockan 14.00 kan man komma till hovrättstorget för att bli sminkad och tåget bär sedan av runt klockan 17.00 mot juneporten. Vi får sedan se lite vart vi tar vägen. Vi är ju som sagt hjärndöda.

Hoppas att så många som möjligt kan komma. Det kommer bli grymt."

Så om du råkar befinna dig i staden, se till att antingen delta i eventet eller bara betrakta denna underbara händelse. Och framför allt så kan du väl vara på oss så att vi tar tillfället iakt och uppfyller våran önskan om att göra vår egna Zombie marsch i Uppsala!

 


STYX

SF-bokhandeln meddelade tidigare idag att det numera finns ett nytt svenskt förlag för fantasy, science fiction, skräck och paranormal romantik: Styx! [http://www.kabusabocker.se/fantasy]

 

Jag hoppas på det bästa,

för det finns få saker som kan förgylla en dag som en bra bok!

_ _ _ _ _

Inom kort kommer förlagets hemsida dyka upp:www.forlagetstyx.se

_ _ _ _ _

Förlaget har redan presenterat de första två böcker som utkommer i maj:

 

 

Nene Ormes debutroman Udda verklighet är en spännande, otäck, sexig och nydanande svensk urban fantasy som utspelar sig i Malmös andra värld där de Sära lever – hamnbytare, orakel, gudinnor, magiska lotsar.
Sanndrömmaren Uddas liv förändras för alltid när hon dras in i en jakt för att rädda sin bästa väns liv.

 

 

Lise Bidstrup har redan gjort succé hos de yngre läsarna med sin serie Dvärgarna från Terra. Hennes nya serie, som börjar med Spiralportens väktare, utspelar sig i galaxen Spiralen som består av 14 mycket olika planeter. Här beger sig flickan Kwami iväg för att uppfylla sin dröm att att bli portväktare, en av de utvalda som värnar om hela Spiralens säkerhet.

 


RSS 2.0