Alla ET's är inte snälla.

Ja, lite kryptiskt kanske? Men, jag kan avslöja för dig redan nu att måndagen den 19:e januari klockan 17.03 så kommer I Nörd och lust vara tillbaka i etern för att leverera det bästa av nördkuriosa till dig som lyssnar! Och inte nog med det, vi kommer att prata om de hemskaste av hemskheter, nördarnas nemesis, det de fakto häftigaste i nördkulturens fantasivärld: Aliens (eller sk. utomjordingar i folkmun).
Wikipediaguden har följande att säga:
"Med begreppet utomjording menas en utomjordisk livsform.
Ännu är jorden den enda himlakropp som människan vet att det finns liv på. Det finns dock många, även forskare, som hävdar att det finns liv på andra platser i universum, eftersom sannolikheten för de omständigheter som liv kräver är hög nog. Det är sannolikt att det finns mikroskopiskt liv på Mars och under isen på Jupiters måne Europa. det som krävs för liv på andra planeter är vatten och en atmosfär"

Är det så att DU har någon fundering eller kanske rent utav en konkret fråga om dessa konstiga varelser, tveka inte att höra av dig så skall I nörd och Lusts experter besvara DIN fråga.

Glöm tillsist inte:
www.studentradion.com - för att lyssna online (på oss eller något annat av Studentradions asbra program!)
[email protected] - för kontakt (dock platonisk sådan, annars rekomender vi spraydate.se)

Live long and prosper!

Live long and prosper

Kommentarer
Postat av: Sarah

Jag tycker det där med man-kini var ett bra förslag! ;P

2009-01-19 @ 17:57:43
URL: http://inallhonesty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0