Vår älskade vår!

I nörd och lust har tinat upp ur sin vinterdvala med magarna fyllda av julkorv och D20:or.

Vi hann knappt sätta foten innan för tröskeln på radion innan en hel drös med spännande brädspel och rollspel rasade in. Det kommer inte dröja länge innan vi har satt tänderna i dessa och levereat ut program efter program med knivskarpa recensioner!

Vi håller även tummarna för att få ackreditering till J-konventet Uppcon som hålls i helgen. Om de törs släppa in oss med vår inspelningsutrustning i högsta hugg så kan ni som lyssnare förvänta er ett fullspäckat temaprogram med fullständig täckning av hela evenemanget!

Undertecknad har under de senaste timmarna besökt videobloggen www.boardgameswithscott.com. Den kan jag varmt rekommendera. Den hålls igång av en mycket driven man med yvigt skägg och glatt humör som i varje inlägg diskuterar ett nytt brädspel.
     Varje video är ungefär 30 minuter lång och innehåller en utförlig beskrivning av spelet samt en kort recension. Bloggen syftar till att man ska kunna bestämma sig för om spelet är värt att köpa eller ej.
     Den här sidan är perfekt om man gått och sneglat på ett bräspel ett tag men inte riktigt kunnat bestämma sig. Tack vare att man får reglerna så tydligt beskrivna och får se komponetnerna i spel så får man en riktigt bra bild över spelen.

Ni trogna lyssnare som undrar vart Hjälmaren tagit vägen och hur i helsicke han har kunnat undgå att missa Kalle Ankas jul där i sin viloplats under isen så kan jag försäkra er om att det inte går någon nöd på honom alls. Hjälmaren har under handfast (fenfast?) ledning av gammelgäddan fått finslipa sina färdigheter i Fiskarnas Väg. Han är redo att möta en hel vår av brottsbekämpning och luktade han inte fisk tidigare så gör han det definitivt nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0