Revival of the Blog!

Ny termin, nya tag – visst är det så man brukar säga? Tre veckor in i höstens I Nörd och Lust - på Uppsala Studentradio 98.9, ett radioprogram av, för och om nördar – så är det på tiden att den här bloggen åter kommer till liv. Lite har ändrats sen i våras då eldsjälen Sigge har gett sig in på nya banor och lämnat plats åt en ny röst, nämligen mig, Zuni.

 

Hittills har vi hunnit prata om ”Back to the roots – vad gjorde oss till nördar?”, ”Nördens identitetskris och den akademiska nörden” samt ”Humor i rollspel” och nästa vecka är temat ”Epic film” så se till att lyssna på oss då!


I Nörd och Lust sänder på Uppsala Studentradio 98.9 och programmet sänds på måndagar 17.00-18.00. Kan du inte få in stationen på radion så kan man även besöka vårt privata krypin på studentradions hemsida (www.studentradion.com) under program-fliken högst upp.


Glöm inte bort att om du har en fråga eller ett ämne eller varför inte ett spel eller en film som du vill att vi ska ta våra nördglasögon och granska så är det bara att skicka ett mail till [email protected]


Och som alltid:
Vi älskar att göra radio, vi älskar vår radiostation och vi älskar alla våra lyssnare. I Nörd och Lust.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0