Sitcom (2)

Förra veckan skrev jag ett inlägg om sitcoms och hur det tidigare var något som sändes över radio. Idag blir äntligen INOLs program om sitcom sänt och det kommer att hållas i av Malin, Kee och redaktionen kommer även att gästas av f.d. INOL-medlemen, numera cinemani-mannen, Sigge. =)

Jag själv är ett stort fan av sitcom - eller tv-serier i allmänhet - och det smärtar mig lite att det är maj och alla serier börjar nå sitt slut och det kommer dröja till efter sommaren innan gamla och nya serier tar vid. Om ni inte redan hänger på tv.com så är det dags att börja nu. Nedan finns det länkat till maj serie-final-lista och en lista på vilka serier som kommer att fortsätta i höst, vilka som försvinner och vilka som hänger löst - kolla in:

http://www.tv.com/your-everything-guide-to-may-finales/story/22615.html?tag=hotspot;gumball;1

http://www.tv.com/whats-been-renewed-whats-been-canceled-whats-left/story/22757.html?tag=hotspot;gumball;1

Att succén Glee fortsätter är väl ingen nyhet för de som följer serien eller är up-to-date i allmänhet med serier? Det är några avsnitt kvar där (som sagt) Neil Patrick Harris kommer och spelar en f.d. Glee-elev och något annat som jag ser fram emot - Kurt försöker vara straight! Glee nässlar sig in överallt och på youtube har videon med Glee Flash Mob på Ohio State University den här månaden - och det är inte den enda glee mob videon där ute. Ta en titt och medan ni ändå surfar Glee på youtube, kolla in några av intervjuerna/auditionen med casten, vissa är riktigt intressanta/underhållande, ex Kurt (Chris Colfer) och Rachels (Lea Michele)

http://www.youtube.com/watch?v=HDNOB6TnHSI

Så tune in klockan 17:03 för INOL och temat nördar & sitcom.
//Zuni "Nobody puts geek in the basement" Aurora

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0